Amenzi de peste 16.000 de lei și țigări confiscate de jandarmi, în zona Pieței Centrale din municipiul Botoșani

În acest sfârșit de săptămână, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani a suplimentat efectivele de ordine publică, în vederea executării misiunilor de asigurare a ordinii și siguranței publice la manifestările publice cu caracter cultural-artistic și sportiv.

Acțiunile jandarmilor au vizat prevenirea și combaterea faptelor antisociale la Zilele comunei Durnești, Retroparada Primăverii, precum și la meciurile de fotbal disputate de echipele C.S.O. Viitorul Darabani – A.C.S. Șomuz Fălticeni și Voința Șendriceni – A.S. 2000 Bucecea, manifestări care s-au desfășurat în condiții de siguranță pentru participanți, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean.

”În afara acestor misiuni, efectivele de jandarmerie, pe timpul desfășurării misiunilor de menținere a ordinii și liniștii publice independent sau în cooperare cu polițiștii botoșăneni, în mediul urban și rural, au aplicat 66 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 16000 de lei, au constatat o infracțiune de furt și au acordat sprijin polițiștilor la constatarea a cinci infracțiuni”, a precizat Izotov.

De asemenea, jandarmii au confiscat 210 pachete de țigări de la un bărbat în vârstă de 25 de ani, în zona Pieței Centrale din municipiul Botoșani și, nu în ultimul rând, au intervenit la 16 apeluri ale cetățenilor, prin echipajele de jandarmi sau în sistem integrat, cu polițiștii botoșăneni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *