O fată de 16 ani și-a pus capăt zilelor după o decepție în dragoste. Se îndrăgostise de un băiat din Botoșani, cunoscut pe internet

O fată de 16 ani și-a pus capăt zilelor după o decepție în dragoste. Aceasta se îndrăgostise de un băiat din județul Botoșani, pe care îl cunoscuse pe rețelele de socializare.

Potrivit bzi.ro, a fost groază în sânul familiei Cojocariu din satul Iepureni, comuna ieșeană Movileni. Vineri dimineață, inima Anei Maria a încetat să mai bată, după ce în urmă cu 3 luni a încercat să se spânzure în șura din spatele casei, pentru că suferea din dragoste. A cunoscut un băiat, Alexandru V., din județul Botoșani, pe rețelele de socializare. S-a îndrăgostit nebunește, chiar dacă el o cam ținea sub papuc.

Părinții au încercat să o învețe de bine și să nu rămână într-o relație în care va suferi mai târziu. Nu a înțeles acest lucru și avea impresia că toți sunt împotriva ei, deși, la un moment dat, atât frații, cât și părinții i-au dat voie să se vadă cu el. Totul s-a întâmplat brusc, fără să dea de bănuit. A venit de la el și a așteptat să se facă seară.

A ieșit afară, apoi ar fi înconjurat casa de două ori, după care a ales o ață dură și s-a spânzurat. Mama ei parcă a simțit ceva și a găsit-o în timp util. Timp de 3 luni s-a zbătut pe patul de spital, însă și-a dat ultima suflare ieri dimineață.

„A fost îndrăgostită de acest băiat. Nu mai vorbea cu noi, era rece și indiferentă. Noi am încercat să îi explicăm că nu e bine cum procedează el, dar nu a înțeles. Într-un final am lăsat-o, dar voiam să mai vină și pe acasă. A fost la el un weekend și într-o sâmbătă seară a venit acasă. Am mâncat împreună și seara a ieșit din casă, până la toaleta din curte. Am văzut cum a înconjurat de două ori casa, dar m-am gândit că vorbește la telefon. Am văzut după că a dispărut și nu mai intra în casă, am ieșit să o caut. Am văzut ușa de la șură deschisă la ora 22:00, m-am dus acolo. Era atârnată. I-am tăiat ața cu ce am prins la îndemână și am sunat la ambulanță că încă mai avea spume. A stat 3 luni în spital. Nu vorbea, nu zicea nimic. Rodea buzele, atât. Pe el nu l-a interesat. Dimineață (ieri – n.r.) a murit”, povestește cu lacrimi în ochi mama tinerei.

Polițiștii au deschis o anchetă și vor efectua cercetări în vederea stabilirii întregii situații de fapt.

„La data de 19 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Lețcani au fost sesizați de către medicul unei unități spitalicești cu privire la faptul că o tânără a decedat în respectiva unitate medicală unde era internată. A fost dispusă ordonanța de efectuare a necropsiei, în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă”, declară reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Sursa: bzi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *