Botoșăneanca și-a înjunghiat soțul sub ochii copilului de trei ani. „Era cu copilul acasă. Copilul a văzut toată scena, ăla micuț”

Foto: Observatornews

Botoșăneanca care și-a înjunghiat soțul de 37 de ani, vineri, în județul Cluj, ar fi comis înfiorătoarea crimă sub ochii copilului său de trei ani. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, era marinar și lipsea mult de acasă. Acesta ar fi fost luat prin surprindere de soția lui care ar fi venit în spatele lui și l-a rănit mortal.

Totul s-ar fi intamplat în casă. Mai târziu, un vecin a văzut trupul bărbatului în curtea familiei și a chemat ajutoare.

Vecinii povestesc că femeia a avut mai multe gesturi necugetate. În urmă cu aproximativ trei săptămâni ar fi furat două mașini pe care le-ar fi condus pe un câmp. Chiar dacă în ultima vreme s-au mai auzit certuri din curtea familiei, oamenii nu se așteptau la un asemenea deznodământ.

„A fost azi la noi, a vorbit cu nepotul. S-a dus acasă. Ea avea copil de trei ani. Era cu copilul acasă. Copilul a văzut toată scena, ăla micuț. Nu s-a auzit nimic, numai… În casă… A venit repede poliția, salvarea, dar a fost…”., spune o vecină.

În urmă cu câteva săptămâni, femeia a mai avut un episod de furie. A fost internată la psihiatrie pentru câteva zile. Soțul ar fi scos-o de acolo pe semnătură. Cei trei copii ai familiei au ajuns acum în grija unor rude, în timp ce femeia a fost reținută, potrivit stirileprotv.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *