Ea este femeia din Botoșani, care și-a înjunghiat mortal soțul. Roxana a ajuns pe mâinile anchetatorilor

O femeie din județul Botoșani și-a ucis soțul cu care avea doi copii. Aceasta i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit. Nenorocirea a avut loc vineri după-amiază, în localitatea Dezmir, comuna Apahida din Cluj.

Roxana Rusu l-ar fi înjunghiat pe bărbatul de 37 de ani în spate, chiar sub ochii copilului lor de trei ani. Vecinii povestesc că în ultima perioadă se certau des, dar nu se așteptau la un astfel de deznodământ.

În urmă cu două săptămâni, botoșăneanca a mai făcut un scandal uriaș, ea având episoade violente cel mai probabil din cauza problemelor psihice. Ar fi spart totul prin casă, fiind nevoie de intervenția autorităților.

„Ea era acolo singura, iar soțul ei marinar, păcat ca a muncit enorm sa aibă o familie frumoasa”, spune o dorohoiancă.

S-au mutat de la Botoşani la Cluj

Cei doi soți au trăit în Dorohoi, iar cunoscuții spun că erau o familie frumoasă și păreau fericitiți împreună, apoi s-au mutat și nu au mai ținut legătura decât cu rudele apropiate din județul Botoșani.

„Într-adevăr, şi-a ucis bărbatul cu cuţitul, are doi copii, ea este cu probleme psihice”, a spus, pentru Cluj24, primarul comunei Apahida, Grigore Fati.

El a mai spus că soţul femeii era marinar.

„Am avut o chestie urâtă cu femeia, acum două-trei săptămâni, a fost poliţia locală acolo, distrus tot din casă. Soţul era plecat, era marinar”, a mai spus primarul.

Poliţia şi medicii legişti sunt la faţa locului pentru a investiga cazul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *