Doi tineri reprezintă Botoșaniul la Campionatul Național de Drift 2023. Vor concura 50 de piloți din mai multe țări

Doi tineri piloți vor reprezenta Botoșaniul, în weekend, la prima etapă a Campionatului Național de Drift 2023. Tudor Abuziloae și Constantin Iacob concurează la clasa Semi PRO. Tudor va pilota un BMW V8 de 300 cp, iar Constantin Iacob un BMW de 500 cp. Ambii au promis o evoluție frumoasă, ca și anul trecut.

Peste 50 de piloți din România, Bulgaria, Ucraina, Moldova și Norvegia vor concura, în acest weekend, la prima etapă din Campionatul Național de Drift, care se va desfășura în jurul Arenei Naționale pentru al doilea an consecutiv. Unele mașini prezente ajung la 1.000 de cai putere, astfel că la București, sâmbătă și duminică, va fi un adevărat spectacol al derapajelor controlate, anunță Romanian Drift Community.

Un total de 25 de piloți vor concura la Clasa Pro, în timp ce alți 29 s-au înscris la Semi Pro, battle-urile de la ambele divizii urmând să aibă loc duminică. Sâmbătă sunt programate antrenamente și calificări pentru ca cei mai buni din fiecare clasă să ajungă în battle-urile transmise inclusiv în format pay per view.

Vineri seară, la ora 18:00, publicul va avea parte gratuit de un meet & greet cu piloții la Arena Națională. Pentru weekend, RoDrift a anunțat și câteva surprize. Spectacol cu foc, drums show, dar și o petrecere cu dj sâmbătă seară. Totodată, fanii au parte din nou de șansa unui drift experience, rezervările fiind tot pe platforma RoDrift.

Concursul se va încheia duminică seară la 18:45 cu festivitatea de premiere. Etapa de la Arena Națională este prima dintre cele 5 programate în acest sezon de drift, a doua urmând să aibă loc în iunie pe Transilvania Motor Ring.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *