Mamă și fiu din Botoșani, căutați de familie. Au dispărut fără urmă de mai mult timp

O mamă și fiul acesteia, din Botoșani, sunt dați dispăruți de polițiști, după ce au plecat în Italia din 2009. Este vorba de Mihai Alexandru Ciocanu, în vârstă de 34 de ani, şi de Emilia Leca, de 52 de ani, care au plecat la muncă în Italia, iar de o bucată de timp au întrerupt legătura cu familiile lor.

Poliția Română a anunțat în urmă cu două zile dispariția loc, după ce membrii familiei au sesizat că nu îi mai pot contacta.

Amândoi au ultimul domiciliu în localitatea Alba din judeţul Botoşani. Autoritățile din comuna Hudești spun că înainte de a pleca în Italia, cei doi au plecat din Constanța și au venit în localitatea Alba, unde au cumpărat o casă, stabilindu-și domiciliul aici.

Potrivit Poliției, botoşăneanul este plecat in Italia din anul 2009, iar din anul 2018 rudele nu au mai reusit sa ia legatura cu el, în timp ce mama sa este plecata la munca in Italia din anul 2009, iar din anul 2013 rudele nu au mai reusit sa ia legatura cu ea.

Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea lor, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

El este medicul din Botoșani vizat de perchezițiile polițiștilor. În locuința sa au fost găsiți peste 100.000 de euro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *