FOTO Imagini demne de Jurassic! Locul din Botoșani în care s-ar putea realiza cele mai înfricoșătoare filme

Imagini demne de filmul Jurassic pot fi observate în județul Botoșani. Aici s-ar putea realiza cele mai înfricoșătoare filme.  Mai exact, la Bolohani, unul dintre locurile preferate de pasionații de drumeții din județul nostru. Ionuț Haidău, cel care promovează cele mai frumoase zone din județul nostru, a publicat recente o serie de imagini surprinse în timpul unei drumeții. Imaginile sunt de-a dreptul spectaculoase.

În vârstă de 46 de ani, a ajuns să promoveze, de peste 20 de ani, toate zonele frumoase ale județului nostru din pură pasiune. Este vorba despre Ionuț Haidău, angajat ca fochist la societatea Prodalcom, care a devenit un adevărat reper pentru cei care vor să viziteze județul și au nevoie de îndrumări turistice. Din dorința de cunoaștere a început să se informeze prin toate sursele posibile, atât oficiale, cât și neoficiale, deoarece botoșăneanul a apelat inclusiv la bătrânii care știu legendele celor mai ascunse locuri ale județului.

Am făcut primii pași prin pădurile județului Botoșani în căutarea ciupercilor comestibile dar ulterior am descoperit locații pline de legendă, vechi și frumoase! Am început ca mai tot turistul botoşănean o primă incursiune la Lacul cu nuferi Ipotești și ulterior în anii ce au urmat, ajunsesem să explorez pe îndelete toată zona pădurilor Baisa /Agafton/Ipotești /Cucorani etc! Am devorat orice formă de informare, articol, hartă, pliant, conexiuni cu Biblioteca județeană. Nu iertam nimic și îmi aduc aminte cu drag, cu ani în urmă luam chiar și localnici la ocazie (oameni în vârstă) care se perindau din zona Frumușica, Copălău, Cotu, Oneaga spre Botoșani etc. Nu acceptam bacșișul lor ci doar informațiile, legendele și vagile locații care îmi erau descrise de bătrânii din zonă, urmând ca ulterior în timpul meu liber să explorez amănunțit pe baza informațiilor primite zonele care mi se păreau interesante”, ne-a mărturisit, într-un interviu, Ionuț Haidău.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *