Centru Medical de Permanență construit într-o localitate din Botoșani! Investiția este de aproape 10 milioane lei

Un Centru Medical de Permanență va fi construit într-o localitate din județul Botoșani prin Compania Națională de Investiții (CNI). Investiția de 9.824.141,93 lei va fi realizată în zona Bosânceni din Flămânzi.

Centrul Medical de Permanență va fi dotat cu cabinete medicale moderne, săli de așteptare, spații de cazare pentru medici și aparatură medicală pentru gestionarea situațiilor de urgență (ecograf, EKG, electrocardiograf) și va funcționa după programul zilnic al medicilor de familiei, acoperind nevoile medicale de urgență ale locuitorilor din Flămânzi și a zonelor învecinate, oferind asistență rapidă și profesională în cazurile de urgență.

„Prin acest proiect urmărim îmbunătățirea serviciilor medicale de urgență și oferirea unei asistențe medicale eficiente și prompte pentru comunitatea locală”, susțin reprezentanții Primăriei Flămânzi.

CNI a demarat deja licitația pentru execuția lucrărilor, planificate să înceapă în următoarele luni, iar termenul estimat de finalizare este anul 2025.

FOTO! Zona în care se află Monumentul Eroilor de la Cimitirul Pacea, igienizată. Au fost vopsite toate crucile ridicate în memoria eroilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *