Cum s-a răzbunat o botoșăneancă pe colegul de muncă după o relație amoroasă. A ajuns în fața instanței!

Getty Images

O femeie din Botoșani s-a folosit de Facebook pentru a se răzbuna pe un fost coleg de muncă cu care avusese o relație amoroasă de scurtă durată. Supărată că bărbatul a părăsit-o, femeia a făcut un cont de Facebook cu numele acestuia și a început să trimită diverse mesaje denigratoare la adresa unor bărbați, foști iubiți ai acesteia.

Totul s-ar fi petrecut în 2018, însă anul acesta botoșăneanca a fost trimisă în judecată de procurori pentru fals informatic. Practic, femeia a făcut un cont de Facebook pe numele bărbatului folosindu-de de adresa de email pe care acesta o introdusese pe o tabletă, pe vremea când erau împreună, pentru a descărca niște aplicații.

După ce a postat mesajele, folosind un limbaj licențios, femeia a crezut că va scăpa basma curată. Numai că oamenii vizați au făcut plângere la poliție, iar fostul iubit al acesteia a fost luat la audieri. Bărbatul habar nu avea cine este în spatele contului fals. Polițiștii au pus însă informațiile cap la cap, cu IP-uri, numere de telefon, adrese etc și așa au reușit să afle cine era de fapt în sptele contului. Acum, botoșăneanca va trebui să dea socoteală în fața instanței pentru fapta sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *