Parcul de agrement Cornişa din Botoşani a rămas fără salvamari. Se face licitaţie pentru externalizarea serviciilor

Direcţia pentru Sport şi Agrement (DSA) Botoşani va externaliza serviciile de salvamar pentru Parcul de Agrement de la Cornişa pentru vara acestui an. Instituţia din subordinea Primăriei a anunţat că, pe fondul crizei de salvamari, este nevoită să angajeze, temporar, din exterior, care să supravegheze piscina interioară şi cea exterioară.

În aceste condiţii „DSA dorește exteranalizarea serviciului de salvamari în perioada 15 iunie- 12 septembrie 2023. cu posibilitatea prelungirii până la 30 septembrie”.

Contractul pentru salvamari va fi valabil pentru 90 de zile, în care vor trebui să presteze 1.080 de ore de muncă. Programul de lucru al acestora pe perioada verii este între 9.00 şi 21.00.

Riscul de înec este înregistrat în mod special la piscina exterioară, care are o adâncime de la 1,4 metri la 4 metri, dar şi la trambulină sau în bazinul de aterizare a toboganelor exterioare.

O importantă bancă din România majorează comisioanele pentru clienții „bolnavi” de jocuri de noroc

3 thoughts on “Parcul de agrement Cornişa din Botoşani a rămas fără salvamari. Se face licitaţie pentru externalizarea serviciilor

  1. adica ce facem …doar sa se ia spagile de la alte firme!
    avem platiti economisti , contabili, resurse umane ?? ilegal atentie !

    1. dar salvamarii vechi,de ce au fost aruncați în stradă?Mă refer la Carmen și soțul ei???

  2. Nu a rămas fără salvamari . Nu se vrea angajarea. De la deschidere au fost unu maxim patru salvamari, deși schema inițială a fost de 8 salvamari. „Cineva” vrea externalizarea . Sunt multe de spus….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *