Un tânăr a ajuns în Penitenciarul Botoșani după o relație amoroasă cu o fată de 16 ani. Părinții fetei nu l-au iertat că le-a pângărit fiica

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost ridicat de polițiști de la domiciliu în baza unui mandat de executare a unei pedepse de 2 ani și 6 luni de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor. Vasile Florin Marcu a ajuns în Penitenciarul Botoșani.

Tânărul a fost condamnat inițial pentru conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis la o pedeapsă de un an de închisoare, suspendată condiționat pe durata unui termen de încercare de 2 ani de zile.

Doar că în acest termen de încercare, acesta s-a îndrăgostit de o fată de 16 ani cu care a avut relații sexuale. Când au auzit părinții au depus reclamație, așa că tânărul a fost cercetat pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor.

Așa s-a ales cu 2 ani de închisoare pentru infracțiunea de act sexual cu minor, iar în urma contopirii cu prima sentință a primit 2 ani și 6 luni de închisoare. O escortă de poliție l-a condus pe tânăr direct în Penitenciarul Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *