Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au talent: Nu s-a întâmplat niciodată să uit versurile

La numai 7 ani, Rareș Prisacariu, un băiețel care recită poezii din Botoșani, a fost declarat vineri seara câștigătorul marei finale Românii au talent – sezonul 13. Invitat la știrile PRO TV de dimineață, Rareș Prisacariu i-a cucerit pe cei doi prezentatori, Roxana Hulpe și Cosmin Stan. Micuțul a mulțumit tuturor telespectatorilor pentru faptul că l-au susținut și l-au votat și a mărturisit că azi-noapte, după ce a câștigat trofelul Românii au talent, a adormit pe la ora 3.

”A fost destinul meu pe scenă. Foarte frumoasă a fost finala”, a mărturisit el.

Întrebat de când se pregătește, acest a răspuns promp: ”M-am pregătit de 7 ani și 7 luni”, referindu-se la vârsta lui actuală.

Rareș Prisacariu a ținut să precizeze că a legat prietenii cu ceilalți concurenți de la Românii au talent – sezonul 13, ba chiar că  a aruncat în culise cu avioane de hârtie. Copilul minune s-a referit la numărul lui Marco Cristoferi – care implica avioane de hârtie. ”Îi doresc lui Marco însănătoșire grabnică”.

Rareș dezvăluie că toți colegii lui de la școală sunt mândri de el: ”De fiecare dată când am venit la școală, după ce am fost pe scena Românii au talent, m-au îmbrățișat și m-au felicitat și mi-au dat surprize”.

Întrebat care este secretul lui, Rareș Prisacariu a spus: ”Cred că am lăsat o impresie destul de bună”.

Prezentatorii Știrilor PRO TV Roxana Hulpe și Cosmin Stau au încercat să afle ce face în situația în care uită versurile. Răspunsul lui Rareș a fost prompt: ”Nu s-a întâmplat niciodată să uit”.

Sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *