Povestea tristă a lui Ștefan, tânărul angajat la firma familiei Iftime, care nu și-a mai văzut mama de când era mic. „Ne-a părăsit. Dintr-o certă cu tata a plecat”

Vlad Iftime, fiul lui Valeriu Iftime, este acționar al companiei Elsaco și a intrat sub acoperire în propria companie. Acesta a participat la emisiunea ProTV și s-a deghizat pentru a lucra câteva zile alături de angajații săi. Așa a aflat povestea tristă a unui angajat de-al său. Ștefan Serediuc, de 19 ani, a fost părăsit de mamă când era mic.

„Mama ne-a părăsit. Dintr-o ceartă cu tata a plecat și nu s-a mai întors. Nu știu frații dacă mai vorbesc cu ea sau tata. Eu de atunci nu am mai vorbit cu ea. M-am supărat că ne-a lăsat când ne era mai greu. Atunci eram cu casa în construcție… când am avut de sprijinul lor nu erau acolo. Mă duceam la antrenamente la fotbal și nu avea cine să stea în tribună să mă vadă. Toți copiii erau cu mama, cu tata, la mine nu venea nimeni”, i-a povestit tânărul lui Iftime.

De un an și șase luni stă în chirie în Iași cu prietena lui, cu care își dorește o familie.

„Este un băiat foarte responsabil, mă așteptam să aibă 25, 26, dar când mi-a spus că are 19 ani nu îmi venea să cred la cât de serios și implicat”, a spus Vlad Iftime.

Societatea Elsaco a fost fondată în 1992 și oferă soluții pentru creșterea eficienței energetice. Deține 12 puncte de lucru și are peste 500 de angajați.

Timp de câteva zile, Vlad Iftime, în vârstă de 36 de ani, și-a schimbat radical înfățișarea, a adoptat o nouă identitate pentru a nu fi recunoscut de cei care lucrează și a mers la mai multe șantiere din țară, prezentându-se ca un muncitor în probe pe nume Ilie.

O primărie din Botoșani a scos la vânzare 12 apartamente. Se vând garsoniere și apartamente cu două și trei camere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *