Imagini video de la accidentul grav de la Vârfu Câmpului. Impactul, surprins de camerele de supraveghere

Imagini video exclusive de la accidentul grav de la Vârfu Câmpului vă sunt prezentate de BotosaniNews. Impactul dintre cele două maşini implicate a fost surprins de camerele de supraveghere din intersecţie. Imaginile arată cum maşina de teren care se deplasa dinspre Suceava spre Dorohoi a intrat în intersecţie şi a fost surprinsă de maşina mică de Ucraina, care venea dinspre Siret.

Coliziunea este extrem de puternică, iar una dintre maşini, cea de teren înmatriculată în judeţul Botoşani, este scoasă în afara părţii carosabile.

Din accident au rezultat şase victime, dintre care trei din maşina de Ucraina şi trei din maşina de Botoşani.

Maşina de Ucraina era condusă de o femeie.

Potrivit polițiștilor, un autoturism condus de o femeie, de 41 ani, din Ucraina, în timp ce se deplasa pe DN 29 C, dinspre orașul Siret înspre municipiul Botoșani, ajunge în intersecția cu DN 29 A, împrejurare în care intră în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Dorohoi, care circula pe drumul prioritar. În urma impactului au rezultat 6 victime, dintre care 3 minore. Conducătoarea auto nu se afla sub influența alcoolului. Celălalt  conducător auto nu a putut fi testat de polițiști din cauza rănilor suferite.

Ştirea iniţială

Un grav accident rutier a avut loc, joi, la Vârfu Câmpului, la intersecţia dintre drumul naţional DN 29 C (Botoşani- Siret) şi drumul naţional DN 29 A (Dorohoi- Suceava). UIn autoturism înmatriculat în Ucraina care circula pe drumul secundar, dinspre Siret spre Botoşani, a intrat într-un autoturism care circula pe drumul prioritar, dinspre Suceava spre Dorohoi.

În urma coliziunii dintre cele două maşini, mai multe persoane au fost rănite şi au fost transportate la spital. Printre victime se află şi un copil. La faţa locului au ajuns atât echipaje de pompieri cu echipamente de descarcerare, cât şi ambulanţe.

 

 

One thought on “Imagini video de la accidentul grav de la Vârfu Câmpului. Impactul, surprins de camerele de supraveghere

  1. Acolo trebuia demult făcut un sens giratoriu. Sa nu mai comentam cum circula ucrainenii…și dacă au sau nu asigurare valabila !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *