FOTO Accident grav în judeţul Botoşani. Mai multe persoane rănite după coliziunea între două maşini

Un grav accident rutier a avut loc, joi, la Vârfu Câmpului, la intersecţia dintre drumul naţional DN 29 C (Botoşani- Siret) şi drumul naţional DN 29 A (Dorohoi- Suceava). UIn autoturism înmatriculat în Ucraina care circula pe drumul secundar, dinspre Siret spre Botoşani, a intrat într-un autoturism care circula pe drumul prioritar, dinspre Suceava spre Dorohoi.

În urma coliziunii dintre cele două maşini, mai multe persoane au fost rănite şi au fost transportate la spital. Printre victime se află şi un copil. La faţa locului au ajuns atât echipaje de pompieri cu echipamente de descarcerare, cât şi ambulanţe.

Șase persoane, printre care şi un copil de un an şi şapte luni, au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier ce s-a produs, joi la amiază, pe raza localității Vârfu Câmpului. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, la caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani și Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare, două ambulanțe SMURD, din care una de terapie intensivă mobilă, dar și două ambulanțe SAJ Botoșani.

Aceștia au găsit șase persoane rănite, patru femei, din care una însărcinată, un bărbat și un băiețel de un an și șapte luni. Toate victimele erau ieșite din mașini. Acestea au fost preluate de echipajele medicale și transportate la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor.

 

 

Tragedie! O botoșăneancă de 47 de ani a murit în mâinile cadrelor medicale. Totul a început cu o durere în piept

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *