FOTO Descoperire macabră într-un cartier din Botoșani! O femeie a fost găsită moartă în casă

Descoperire macabră, marți, într-un cartier din municipiul Botoșani, unde o femeie a fost găsită moartă în casă. Este vorba despre o femeie de 65 de ani, care locuia într-un apartament din zona Parcul Tineretului. O vecină a fost cea care a sunat la 112 după ce a văzut că femeia nu mai răspunde la ușă.

La fața locului au ajuns pompierii, care au spart ușa pentru a putea intra. Din păcate, temerele vecinei s-au adeverit. Botoșăneanca a fost găsit fără suflare în locuință.

Se pare că femeia a decedat din cauza unor probleme medicale. Cu toate acestea, polițiștii au demarat o anchetă în acest caz.

Nenorocire și la Ripiceni

O botoșăneancă de 47 de ani a murit, luni, în mâinile cadrelor medicale. Totul a început de la o durere în piept. Femeia a chemat ambulanța, dar din păcate a fost prea târziu.

Mihaela Babii, de 47 de ani, locuia în comuna Ripiceni. Luni dimineață, femeia a început să se simtă rău. Văzând că starea aceasta persistă a sunat la ambulanță. La fața locului au ajuns cadrele medicale, iar botoșăneanca a urcat în ambulanță și la scurt timp a făcut infarct.  Angajații din sănătate au făcut tot posibilul pentru a o salva, dar din păcate femeia nu a mai putut fi readusă la viață.

Moartea sa a îndoliat întreaga comunitate din Ripiceni. Mihaela era căsătorită  și avea o fată. Ea era sora viceprimarului localității, Elena Cristian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *