Prefectul despre Semiramida Bălan, care s-a stins din viață la 57 de ani: Un om remarcabil, care și-a dedicat viața binelui public

Institutia Prefectului BotosaniPrefectul Sorin Cornilă a transmis, duminică, un mesaj de condoleanțe după decesul consilierului său pe problemele romilor, Semiramida Balan, care avea doar 57 de ani.

„Anunțăm cu regret și tristețe trecerea în neființă a colegei noastre, Semiramida Bălan. Un om remarcabil, care și-a dedicat viața binelui public. Va rămâne veșnic în memoria noastră, a celor care am cunoscut-o. În aceste momente de adâncă tristețe, prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate. Vestea că a plecat departe de comunitatea asupra căreia a vegheat ne-a întristat profund. Durerea simțită în suflet este imensă și e nevoie de multă putere pentru a trece peste aceste momente. Condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să o ierte și să odihnească în pace!”, a transmis prefectul de Botoșani.

Semiramida Balan a suferit, vineri, un accident vascular cerebral, a fost internată la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, însă, în ciuda eforturilor medicilor, nu a mai putut fi salvată.

Semiramida Balan, care s-a născut pe 4 septembrie 1965, lucra în Prefectura Botoșani din 2001. Ea era un important lider al comunității de romi din Botoșani.

Aceasta a învăţat la Liceul Pedagogic din Botoșani, pe care l-a absolvit în 1985. Era mama a trei copii și bunica a șase nepoți.

Dureros! A murit un angajat al Prefecturii din Botoșani. A suferit un accident vascular cerebral

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *