Dureros! A murit un angajat al Prefecturii din Botoșani. A suferit un accident vascular cerebral

Un angajat al Instituției prefectului din Botoșani s-a stins din viață duminică la vârsta de 58 de ani. Este vorba de consilierul prefectului pe problemele romilor Semiramida Balan. Aceasta a suferit, vineri, un accident vascular cerebral, a fost internată la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, însă, în ciuda eforturilor medicilor, nu a mai putut fi salvată.

Semiramida Balan, care s-a născut pe 4 septembrie 1965, lucra în Prefectura Botoșani din 2001. Ea era un important lider al comunității de romi din Botoșani.

Aceasta a învăţat la Liceul Pedagogic din Botoșani, pe care l-a absolvit în 1985. Era mama a trei copii și bunica a șase nepoți.

Administratorul unei firme din Botoșani, în stare gravă la spital. Familia face orice ca să-l salveze

2 thoughts on “Dureros! A murit un angajat al Prefecturii din Botoșani. A suferit un accident vascular cerebral

  1. A fost un lider de necontestat al minoritatii rrome din Butosani,un mentor,altruista si pentru ea nu exista nu exista obstacole.
    A scris si a implementat proiecte atat pentru minoritatea rroma cat si pentru toate comunitatile defavorizate din judetul Botosani.In fata acestor oameni imi scot palaria .
    Multumesc divinitatii pentru ca am avut nobila onoare sa o cunosc.A plecat atat de repede cand mai aveam atatea proiecte de finalizat.
    Sa iti fie somnul lin Semi !
    Domnul Dumnezeu sa te odihneasca in pace !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *