Mai multe instituții din Botoșani fac angajări. Vezi ce salarii oferă!

Noi locuri de muncă au fost scoase la concurs de instituțiile publice din Botoșani. Spre exemplu, Direcția de Servicii Publice Botoșani caută șef serviciu. Candidatul ideal trebuie să aibă studii juridice. Salariul este de 9.000 lei.

Spitalul de Recuperare Botoșani caută dietetician, iar persoana care aplică pentru acest post trebuie să aibă studii superioare în specializarea nutriție și dietetică. Salariul este de 4.173 lei. Primăria comunei Cândești vrea să angajeze, cu un salariu de 3.328 lei, un consilier în administrație publică.

Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani caută inspector de specialitate, cu studii superioare, iar Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” vrea să angajeze bibliotecar, cu un salariu de 4.647 lei.

Unitatea medico-socială Săveni caută asistent social cu un salariu de 6.130 lei, iar Direcția de Asistență Socială Botoșani caută de asemenea asistent social, cu salariul de 3.950 lei. Și Spitalul Dorohoi a scos la concurs mai multe posturi de asistent medical generalist, cu salariu de 3.750 lei. De asemenea, atât Spitalul Dorohoi, cât și Spitalul de Pneumoftiziologie Botoșani caută referent. Totodată, Primăria Dorohoi caută magaziner cu 3.050 lei.

517 locuri de muncă disponibile în Botoşani. Vezi lista posturilor vacante!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *