Angajări la două direcții din subordinea Primăriei Botoșani. Ce se caută!

Direcția Servicii Publice și Direcția pentru Sport și Agrement, instituții în subordinea Primăriei Botoșani au scos la concurs posturi spre a fi ocupate.

Astfel, Direcția Servicii Publice – Botoșani organizează, ȋn data de 26 mai, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de execuție de muncitor calificat (amenajare zonă verde) – 1 post. Dosarele de înscriere se depun până pe 19 mai.

Direcţia pentru Sport și Agrement Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post contractual de execuție vacant de muncitor calificat, treapta III – instalator  Se cer minim 10 clase și curs de instalator.

Direcţia pentru Sport și Agrement Botoşani organizează în data de 6 iunie concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post contractual de execuție vacant la Serviciul Financiar Contabilitate, a unui post de casier. Se cer studii medii, fără vechime.

Direcția Servicii Publice – Botoșani organizează ȋn data de 29 mai concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de execuție de medic veterinar la Serviciul pentru gestionarea câinilor fără stăpân din municipiul Botoșani de la Serviciul Intervenții Edilitare, perioadă nedeterminată, normă întreagă. Dosarele de cuncurs se depun până pe 22 mai.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *