Tânără de 17 ani din Botoșani, în semifinala Românii au talent. „Vă rog să mă susțineți și să mă votați”

Vineri, 5 mai, are loc ultima semifinală Românii au talent. Dacă Rareș Prisacariu a avut un moment incredibil în ediția trecută și a obținut voturile pentru a merge mai departe în concurs, este rândul altei botoșănence să urce pe scena din semifinală. Este vorba despre Denisia Sănduleac, de 17 ani, o adolescentă care vrea să ducă mai departe tradițiile românești.

„Cu ajutorul lui Dumnezeu și al vostru, am ajuns pana în semifinale la Romanii au talent, iar vineri seară va invit sa ma urmăriți și dacă vă va placea momentul meu și veți dori sa ma vedeți și în finală, va rog sa ma susțineți si sa ma votați!”, este mesajul Denisei.

Tânăra a învățat să cânte înainte să învețe să vorbească, iar de atunci cântă muzică populară. Are o soră și un frate, iar toți trei au cântat în fanfară. Denisia Sănduleac a moștenit talentul muzical de la bunica ei. Aceasta cânta cu vocea când era mai tânără.

„Mă numesc Sănduleac Denisia Georgiana, am 17 ani, vin din comuna Concești, județul Botoșani și îmi place să cânt. Se țin tradițiile la noi în Concești…și cu uratul și cu colinda se face la cămin, căiuț, capre, de toate. Mai ales la sărbători mergem la biserică și cântăm alături de preot. Mă simt mândră că e ca și cum duc o parte din România mai departe.E rădăcina noastră și cu ajutorul celor care cântăm muzică populară…o creștem așa într-o floare’, a spus concurenta, înainte de a urca pe scenă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *