Tânăra din Botoșani care a ajuns din corul bisericii pe scena de la Românii au talent. „Cântam alături de preot”

Denisia Sănduleac, semifinalista de la Românii au Talent 2023, are 17 ani și vine din Botoșani. Concurentei îi place să cânte cu vocea, dar mai are o soră și un frate, care cântă la instrumente muzicale la fanfara din sat. Semifinalista de la Românii au Talent, sezonul 13, iubește muzica și portul popular și vrea să ducă mai departe tradițiile românești.

„Mă numesc Sănduleac Denisia Georgiana, am 17 ani, vin din comuna Concești, județul Botoșani și îmi place să cânt. Se țin tradițiile la noi în Concești…și cu uratul și cu colinda se face la cămin, căiuț, capre, de toate.

Mai ales la sărbători mergem la biserică și cântăm alături de preot. Mă simt mândră că e ca și cum duc o parte din România mai departe.

E rădăcina noastră și cu ajutorul celor care cântăm muzică populară…o creștem așa într-o floare”, a spus concurenta, înainte de a urca pe scenă.
În preselecțiile de la Românii au Talent 2023, Denisia Sănduleac a primit doar voturi pozitive, iar asta a propulsat-o în semifinala de la Românii au Talent, sezonul 13 .

„Ce bucurie ai adus cu această bătută moldovenească. Dar ca Bobo nu s-a bucurat nimeni. A simțit o bucurie că nu a fost o doină…Ai cântat foarte frumos, ne-ai adus o energie bună aici în platou”, a spus Andra.

„Ai cântat foarte bine…s-a ridicat lumea, a dansat, la ora asta.E mai greu la noi și am văzut și unii mai bătrânei, care îi ridică numai SMURD-ul de pe scaune. Acum erau în picioare pe dansuri, pe chef, pe bucurie. Eu zic că dacă mai băgai o bătută, deja se plimba plicul pe la ei”, a spus Mihai Bobonete.

„Cum au spus colegii mei, a fost foarte bine, tu ești o prezență foarte plăcută pe scenă. Să știi că îți stă foarte bine în costumul ăsta popular”, a spus Andi Moisescu.

Sursa: wowbiz.ro

VIDEO Botoșaniul reprezentat din nou, cu succes, pe scena de la Românii au talent. Tânăra din Botoșani care a ridicat tot publicul în picioare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *