VIDEO Brigada Antitero pusă pe drumuri de o geantă cu răsaduri și salam. Desfășurare impresionantă de forțe la Dorohoi

O intersecție din Dorohoi și străzile adiacente au fost blocate sâmbătă după-amiază din cauza unei genți suspecte. Polițiștii și jandarmii au împânzit locul, interzicând accesul mașinilor și trecătorilor. Doar riveranii din blocurile din zonă au avut acces, însă pe o alee laterală, scrie RealitateaDorohoiana. Ajunși la fața locului, pirotehnicienii Brigăzii Antitero din cadrul Serviciului Român de Informații (SRI) au desfășurat întreaga procedură pentru a determina dacă în geanta suspectă există substanțe explozive sau biologice periculoase, la final dovedindu-se că bagajul nu prezenta niciun pericol.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 13.30 din eroarea unui șofer de autobuz care a abandonat geanta, destinată unei femei din Dorohoi, în intersecția străzilor Liliacului cu Sașa Pană, în fața clădirii ACR, lângă autogară.

Angajata unui magazin a sunat la 112

Șoferul, care a efectuat o cursă pe ruta Brașov – Dorohoi, a preluat geanta de la Bacău, de la o femeie, geanta trebuind să ajungă la Dorohoi. Aici geanta era așteptată în autogară de sora femeii din Bacău însă șoferul nu a mai intrat în autogară, descărcând bagajul în intersecția din apropiere. O angajată a unui magazin din zonă a observat geanta abandonată și a sunat la 112.

În scurt timp zona a fost împânzită de polițiști și jandarmi care au asigurat perimetrul. Odată cu polițiștii și-a făcut apariția și femeia care aștepta geanta de la Bacău.

Șoferul, amendat cu 4.000 lei

„În geantă sunt un fier de călcat, carne, răsaduri de căpșuni, salam. Soră-mea a trimis pentru mama un pachet, geantă, de la Bacău. La 1.30 am venit în autogară însă autobuzul nu a mai intrat aici ci a întors în intersecție. Dacă nu-mi spuneau niște doamne că este o geantă albastră abandonată, stăteam bine merci în autogară”, a declarat femeia care aștepta geanta.

La fața locului au ajuns și pirotehnicienii Brigăzii Antitero din cadrul SRI care au desfășurat procedurile pentru determinarea prezenței substanțelor explozive sau biologice periculoase. La final ei au hotărât că nu este pericol. Geanta a fost predată destinatarei.

Potrivit polițiștilor, șoferul autobuzului a fost amendat cu suma de 4000 de lei.

One thought on “VIDEO Brigada Antitero pusă pe drumuri de o geantă cu răsaduri și salam. Desfășurare impresionantă de forțe la Dorohoi

  1. circ pe bani publici….de când cu teroriștii din zona megaorasului Dorohoi patrunjelui a ajuns obiect ce face interesul național antitero!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *