Semafoarele din Botoșani care nu funcționează de două săptămâni. Consilier local către primar: Vă rog frumos să ne explicați ce se întâmplă cu semafoarele și cu traficul din municipiu!

Mai multe semafoare din municipiul Botoșani nu funcționează de aproximativ două săptămâni din cauza unor probleme tehnice. Problema acestora a fost ridicată, vineri, în ședința de Consiliu Local, de consilierul local Raluca Curelariu, care a precizat că din cauza acestor defecțiuni nu se poate circula normal în muncipiul reședință de județ. Ea i-a cerut explicații primarului Cosmin Andrei.

„Fac referire la trafic, la stadiul semafoarelor care sunt stricate de două săptămâni. Doi ani de zile v-ați chinuit să luați semafoarele din subordinea domnului Țurcanu, ca să le dați în altă parte. Ați reușit! Doamne iartă-mă, de când le-ați luat, nu se mai poate circula în orașul ăsta. Nu înțeleg ce vreți să faceți și vă rog frumos să ne explicați ce se întâmplă cu semafoarele și cu traficul din municipiu”, a spus Raluca Curelariu.

Edilul susține că a luat o serie de măsuri în acest sens, dar componentele necesare pentru remedierea problemelor tehnice  nu au ajuns încă astfel că se întârzie reparația semafoarelor. Totodată, el a precizat că în intersecția dintre Bulevardul Mihai Eminescu și strada Octav Onicescu a fost făcut un sens giratoriu pentru ca șoferilor să le fie mai ușor să circule.

„Am luat măsuri cu Bulevardul Mihai Eminescu și Octav Onicescu, acolo unde am înființat un sens giratoriu, iar pentru celelalte semafoare defecte am făcut comandă de componentele necesare pentru a fi înlocuite prin firma care asigură mentenanța acestor semafoare, dar motivat de faptul că sunt unele care nu se mai produc au fost întârzieri în ceea ce privește termenele de livrare”, a spus primarul Cosmin Andrei.

2 thoughts on “Semafoarele din Botoșani care nu funcționează de două săptămâni. Consilier local către primar: Vă rog frumos să ne explicați ce se întâmplă cu semafoarele și cu traficul din municipiu!

  1. Cum dracu se strica de ziua orasului.Culmea e ca nu se mai pot repara.Sa le cumoere firma matale,ia comisionul,ca si la altele,numai pornestele odata.Lasa gogosile naive,ca incepem noi sa vorbim…

  2. Ati observat ca primarasul asta al nostru a inceput furtul din banu public ? Pune bordorase prin cele mai ascunse locuri. Sa nu bata la ochi. Unde nu vezi picior de om.Semafoarele nu functioneaza de cateva luni de acum. Infrastructura rutiera (cel putin prin oras) e dezastru.Tre’ sa casti gura sa nu-ti rupi rotile prin vreo groapa. Stau cu lunile nereparate. Si apropo de reparat, sunt sigur ca ati observat ce caricaturi de reparatie fac.Plombe puse in bataie de joc. Peste tot. Nu mai zic intre blocuri. Prost sa fiu sa votez eu cu PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *