Un consilier local cere mutarea unor stații de transport local de pe Calea Națională. „Se creează ambuteiaje de fiecare dată când sunt oprite autobuzele sau microbuzele”

Un consilier local din Botoșani cere mutarea unor stații de transport public local de pe Calea Națională pe motiv că sunt amplasate nepotrivit și se creează ambuteiaje în trafic de fiecare dată când autobuzele sau microbuzele sunt oprite în stație.

Una din dreptul societatii Rolana Tex, iar cealalta pe partea dinspre cred ca a fost acolo Melana, sau cum se numea înainte întreprinderea, și se creează ambuteiaje de fiecare dată când sunt oprite în stație autobuzele sau microbuzele și rugămintea este ori de a le muta ori să faceți o dată ceva cu acele refugii care tot încurcă circulația autoturismelor în orașul Botoșani pentru că și așa ați dat de gard cu proiectul de reabilitare a tramvaielor, haideți să eliberăm șoselele și să încercăm să creăm un climat civilizat de circulație”, a spus, în cadrul ședinței de Consiliu Local, Maricel Maxim.

Potrivit primarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, această problemă a fost discutată deja în Comisia de sistematizare a circulației, dar ideea mutării acestor stații a fost respinsă.

„Când oprește un autobuz se face o coloană de 40- 50 de mașini. Mai mult de atât, există riscul accidentării pietonilor, care trec câteodată în fugă pe acolo, neținând cont de aglomerație și 2: se întâmplă să intre mașini cu gabarit mai mare pe acea zonă, de linie de tramvai, și bineînțeles  lovește laterala mașinii acele părți carosabile și provoacă accidente și la mașinile lor. Trebuie de mers acolo și de văzut efectiv. Așa stăm într-un birou și stabilim ce e bine și nu e bine, nu sunt de acord”, a spus Maxim.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *