Fata de 16 ani din Botoșani, căutată de familie, a ajuns într-un centru de protecție a copilului. Motivul pentru care ar fi plecat de acasă

Fata de 16 ani, căutată de familie, după ce a plecat de acasă, a fost găsită și internată într-un centru de protecție a copilului, respectiv „Micul Prinț”, din cadrul Direcției de Asistență Socială și Protecție a Copilului Botoșani.

Maria Cordăreanu ar fi plecat de acasă din cauza unor neînțelegeri în familie și nu a mai comunicat cu mama sa. Din fericire, este în afara oricărui pericol.

„Motivul e că nu o las să facă ce vrea ea, adică că nu sunt de acord cu relatiile ei și cu iesitul in cluburi. De-asta pleacă de acasă”, a spus mama fetei.

Adolescenta, din comuna Roma, a fost căutată de rude inclusiv prin intermediul rețelelor de socializare.

„Dispărută de acasă. Se numește Maria Cordareanu, are 16 ani. Știu doar că este la un băiat. Sunt blocată peste tot, nu pot lua legătura cu ea”, era apelul transmis pe rețelele de socializare de familie.

Nu este prima dată când fata pleacă de acasă. În decembrie 2020, ea a fost găsită de polițiști în gară la Burdujeni- Suceava. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni, spuneau atunci polițiștii, și a fost predată familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *