(UPDATE) O adolescentă de 16 ani din Botoșani a dispărut de acasă. „Știu doar că este la un băiat. Nu pot lua legătura cu ea”

O adolescentă de 16 ani din județul Botoșani a dispărut de acasă, iar familia este disperată. Maria Cordăreanu, din comuna Roma, este căutată de rude după ce a plecat de la domiciliu și nu mai răspunde la telefon.

„Dispărută de acasă. Se numește Maria Cordareanu, are 16 ani. Știu doar că este la un băiat. Sunt blocată peste tot, nu pot lua legătura cu ea”, este apelul făcut de mama fetei.

Nu este prima dată când fata pleacă de acasă și este de negăsit. În decembrie 2020, ea a fost găsită de polițiști în gară la Burdujeni- Suceava. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni, spuneau atunci polițiștii, și a fost predată familiei.

„Motivul e că nu o las să facă ce vrea ea, adică că nu sunt de acord cu relatiile ei și cu iesitul in cluburi. De-asta pleacă de acasă”, a spus mama fetei.

UPDATE!

Fata de 16 ani, căutată de familie, după ce a plecat de acasă, a fost găsită și internată într-un centru de protecție a copilului, respectiv „Micul Prinț”, din cadrul Direcției de Asistență Socială și Protecție a Copilului Botoșani.

Maria Cordăreanu ar fi plecat de acasă din cauza unor neînțelegeri în familie și nu a mai comunicat cu mama sa.

Apel disperat! O adolescentă de 14 ani din Botoșani, de negăsit. „A fugit de acasă azi-noapte”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *