Un botoșănean s-a rătăcit pe un câmp. Soția a cerut ajutorul polițiștilor pentru a-l găsi

Un botoșănean s-a rătăcit după ce a plecat de la o stână, spre casă. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu, la data 26 aprilie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi au fost sesizați de către o femeie, de 64 de ani, din comuna Dersca, cu privire la faptul că soțul său a plecat de la o stână, din comuna George Enescu, pe jos, înspre localitatea de domiciliu și s-a rătăcit.

Întrucât bărbatul se deplasa pe câmp pentru a ajunge mai repede la domiciliu, la un moment dat nu mai știa în ce direcție ar trebui să meargă și a cerut ajutor.

„În urma discuțiilor purtate cu polițiștii a fost stabilită locația acestuia, fiind identificat în apropierea drumului județean D.J. 293 la ieșirea din municipiul Dorohoi, la o distanță de peste  20 de kilometri de locul din care a plecat. Întrucât era noapte și mai avea de parcurs aproximativ 20 de kilometri, bărbatul a fost condus de polițiști până în localitatea de domiciliu”, a precizat Nenișcu.

Tânăra din Botoșani, angajată pe ochi frumoși, într-o funcție de conducere, a fost condamnată. Ce au decis magistrații

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *