FOTO! Lansare de carte, joi, a unui polițist rutier din Botoșani

Un polițist rutier botoșănean a lansat, joi, 26 aprilie 2023, o carte. Este vorba de agentul șef principal de poliție Ionuț Apostol, din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi-Biroul Rutier, care a lansat cartea intitulată ”Bătăliile Romei-Italia nu este de ajuns”.

 Ionuț Apostol are o experiență de peste 20 de ani în poliție și este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție Câmpina, promoția 2003. Ulterior, acesta a urmat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza, apoi și-a completat studiile de licență cu un masterat în domeniul dreptului european, la aceeași instituție de învățământ.

Pasiunea pentru istorie o are din copilărie, aceasta îndemnându-l spre o muncă asiduă de cercetare, răsplătită prin publicarea acestei lucrări, prima dintr-o serie dedicată apariției, evoluției și influenței fenomenului militar asupra culturilor și civilizațiilor de pretutindeni”, a declarat Delia Nenișcu purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Merită toate aprecierile! Un polițișt de circulație din județul Botoșani lansează o carte de istorie bazată pe propriile cercetări

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *