Merită toate aprecierile! Un polițișt de circulație din județul Botoșani lansează o carte de istorie bazată pe propriile cercetări

Un polițișt de circulație din județul Botoșani lansează, săptămâna viitoare, o carte de istorie bazată pe propriei cercetări. Este vorba de agentul Ionuț Apostol de la Biroul rutier al Poliției municipiului Dorohoi, care este autorul volumului „Bătăliile Romei- Italia nu este de ajuns”.

Evenimentul va avea loc pe 27 aprilie, de la ora 13.00, la Cinematograful Melodia din municipiul Dorohoi, în prezența conferențiarului universitar dr. Florin Pintescu și a lectorului universitar dr. Sorin Ignătescu de la Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava și a lectorului universitar dr. Radu Urloiu de la Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir” din București, expert în istorie militară romană.

Ionuț Apostol are 40 de ani și o vechime de peste 20 de ani în sistemul de poliție din Botoșani. Este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, dar și a unui master în Drept european obținut la aceeași universitate.

Pasiunea pentru istorie, cultivată din copilărie, l-a îndemnat spre o muncă asiduă de cercetare independentă a unei secvențe prea puțin atinsă de suflul iscoditor al specialiștilor, muncă răsplătită de publicarea acestei lucrări, prima dintr-o proiectată serie dedicată apariției, evoluției și influenței fenomenului militar asupra culturilor și civilizațiilor  de pretutindeni”, se arată în prefața cărții semnate de Ionuț Apostol.

Elevii din Botoșani care cântă amețitor. Au obținut premiul al III-lea la Olimpiada Națională Corală

One thought on “Merită toate aprecierile! Un polițișt de circulație din județul Botoșani lansează o carte de istorie bazată pe propriile cercetări

  1. O carte scrisa de un polițist ? Hmmmm…. Sunt curios, o s-o citesc diseara! Ma duc sa-mi ascut creioanele colorate… 😁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *