Ce articole vestimentare să alegi pentru a obține o ținută casual?

Atunci când vorbești despre ținute casual, probabil că ai în minte niște haine largi pe care nu le-ai purta cu atât de multă plăcere. Ei bine, casual nu înseamnă doar larg, poți să te simți bine într-o ținută casual dacă ai articolele vestimentare potrivite.

Despre asta o să vorbim și noi astăzi în acest articol. Despre cum să îți alegi articolele vestimentare, astfel încât să ai o ținută casual.

Începem cu partea de sus – tricourile

Să începem cu începutul, și anume cu tricoul. Tricourile sunt unele dintre cele mai populare piese vestimentare din garderoba unui bărbat. De ce? Gândește-te puțin, ce ai într-o varietate foarte mare de culori, materiale sau modele? Tricourile, fie că ai tricouri polo, strâmte, largi sau normale. Toate sunt tricouri și toate te ajută să îți definești propriul tău stil.

Dacă ești în căutarea unei ținute casual, îți putem recomanda un tricou Guess bărbați. De ce? Pentru că sunt unele dintre cele mai populare și sunt disponibile într-o varietate foarte mare de culori, mărimi și modele. Ele sunt confecționate din materiale durabile și care îi vor permite pielii să respire. Așa că, dacă vrei un tricou în care să poți merge vara și să nu te lupți pe viață și pe moarte cu transpirația, alege-ți mereu tricourile din materiale ușoare și de calitate. În acest caz orientează-te către tricoul Guess bărbați potrivit pentru nevoile tale.

Coborâm puțin și ajungem la boxerii bărbați

Dacă tot am vorbit mai sus despre comoditate, o s-o ținem pe același fir și vom vorbi despre unele, dacă nu chiar cele mai comode piese vestimentare. Boxerii pentru bărbați reprezintă poate chiar etalonul comodității într-o ținută bărbătească. Poți să îți alegi ciorapi comozi, tricoul comod, blugii comozi, adidașii comozi. Toate acestea sunt degeaba dacă nu ai o pereche de boxeri bărbați care să îți ofere libertate în mișcări. În plus, boxerii bărbați sunt confecționați din materiale durabile, așa că vor rezista la uzură.

Când alegi o pereche de boxeri pentru bărbați alege culorile care să te definească, cât și modelul potrivit pentru tine. Pentru o ținută casual și în care să te simți și confortabil, poți alege o pereche de boxeri bărbați, o pereche de pantaloni de trening, pantofi sport și un tricou alb din bumbac. Așa ai obținut o ținută excelentă pentru o plimbare în parc.

Pantalonii de trening

Dacă tot vorbim despre comoditate și ținute casual, nu aveam cum să ratăm pantaonii de trening. Ei sunt niște piese vestimentare în care o să te simți extrem de confortabil și pe care mai nou poți să îi porți în multe situații. Și ei, la fel ca și tricourile și boxerii, se găsesc într-o varietate mare de culori și modele.

Dacă vrei o ținută casual pentru o zi de primăvară poți alege un hanorac, o pereche de boxeri, o pereche de pantaloni de trening și pantofi sport.

Pantofii sport

Știm că despre fiecare piesă în parte am spus că este confortabilă, dar chiar așa este. Acum vorbim despre pantofii sport care se împart în mai multe categorii: sneakerși, adidași sau pantofi de alergare.

Cel mai popular tip de pantofi sport sunt sneakerșii pe care îi integrezi perfect în orice model de ținută atât casual, cât și elegantă. Ce să le faci dacă se potrivesc la orice, poate de-asta sunt și cei mai populari pantofi sport.

Adidașii sunt și ei probabil pe locul doi ca nivel de popularitate. De ce? Pentru că și ei se potrivesc cu o gamă largă de ținute, dar cel mai bine se simt în ținutele casual. Poți apela la ei mai ales dacă ieși la o plimbare lungă.

Pantofii de alergat sunt al treilea loc din acest mic top, pentru că pe ei, spre deosebire de ceilalți nu îi poți purta chiar oriunde și oricum. Ei sunt concepuți mai mult pentru a-ți oferi confortul necesar în timpul activităților fizice intense.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *