Un violator, eliberat din pușcărie după 16 ani, a fost așteptat de polițiști la poarta Penitenciarului Botoșani. Motivul pentru care i-au pus din nou cătușele

Un violator, eliberat din pușcărie după 16 ani, a fost așteptat de polițiști la poarta Penitenciarului Botoșani. Joi, 20 aprilie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale- Compartimentul Urmăriri au preluat un bărbat, de 44 de ani, de la poarta Penitenciarului Botoșani, unde a executat o pedeapsă de 16 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

„Pe numele acestuia, erau emise 8 mandate europene de arestare, de către Parchetul Republicii de pe lângă Tribunalul din Genova, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat în concurs, tentativă la furt calificat în concurs, rezistență agravată în fața unui oficial public și evadare, infracțiuni încriminate în codul penal italian și pentru care a fost condamnat la 4 ani, 4 luni și 11 zile închisoare cu executare într-un penitenciar din Italia”, precizează polițiștii botoșăneni.

Bărbatul a fost escortat către Curtea de Apel Suceava și ulterior, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *