Percheziții într-o comună din Botoșani. Haine și încălțăminte, confiscate de anchetatori

Polițiștii au descins într-o comună din județul Botoșani într-un dosar în care sunt efectuate cercetări pentru produse contrafăcute.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu, la data de 20 aprilie 2023, poițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, la locuința unei persoane bănuită de comiterea mai multor infracțiuni de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, din comuna Albești.

În urma activităților desfășurate, la locațiile vizate au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor peste 70 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte ce purtau semnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii menționate mai sus, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *