Un botoșănean a încercat să vândă un miel din portbagajul mașinii, dar l-au prins polițiștii locali

Un botoșănean a încercat să vândă un miel din portbagajul mașinii, dar a fost prins de polițiștii locali și a fost amendat. De asemenea, alte zeci de persoane care vindeau păsări sau alte produse în condiții improprii, în zona Pieței Centrale, au fost sancționate. Potrivit polițiștilor locali, în dimineața zilei de 13 aprilie, polițiștii locali au desfăşurat misiuni pentru identificarea comercianţilor neautorizaţi.

Astfel, poliţiştii locali au îndrumat către administraţie un număr de 34 comercianţi, ce ofereau spre vânzare produse agricole de sezon în faţa şi în lateralul magazinului Veritas (direct de pe paviment), pentru alocarea de locuri la mesele libere din piaţă astfel încât actul de comerţ să se realizeze în condiţii civilizate.

Alte 10 persoane care intenţionau să vândă păsări vii pe aleile de acces în piaţă au fost îndepărtate din zonă, iar în parcarea supraterană din faţa magazinului BIG, poliţişti locali au depistat o persoană ce oferea spre vânzare carne
de miel în carcasă, direct din autoturism.

„Pentru fapta sa, numitul M. M. a fost sancționat contravențional conform prevederilor HCL nr. 292/2017, cu amendă în cuantum de 200 lei, deoarece vânzarea oricăror produse pe suprafeţele destinate circulaţiei pietonilor, parcărilor cu plată sau direct din vehicule fără acordul Primăriei municipiului Botoşani nu este permisă”, precizează Poliția Locală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *