Zeci de terenuri agricole de pe raza mai multor localităţi din Botoşani, scoase la vânzare. Va fi organizată licitaţie

tractor la arat, stiri, botosani, apia, agriculturaZeci de terenuri agricole de pe raza mai multor localităţi din judeţul Botoşani au fost scoase la vânzare prin licitaţie publică. Este vorba de mai multe suprafeţe de teren aparţin Cooperativei Agricole Moldavia, care a intrat în insolvenţă în luna septembrie din 2019. Cooperativa are datorii către Libra Internet Bank SA, Unicredit Bank SA, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Botoşani, către mai multe primării, printre care şi municipiul Botoşani, dar şi către instituţii de credit nebancare şi societăţi comerciale cu care a avut încheiate contracte.

Cabinetul individual de insolventa Ioniceanu Mihaela, în calitate de administrator judiciar al Cooperativei Agricole Moldavia, cu sediul in localitatea Bivolari, comuna Dobarceni, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică, organizată pe 16 mai, a mai multor terenuri agricole. Este vorba despre 55 de terenuri amplasate pe raza localităților: Blândești, Dobârceni, Durnești, Românești, Trușești și Dângeni.

Parcelele variază între 100 metri pătraţi și 12.500 metri pătrați. Aproape jumătate din terenuri sunt pe raza comunei Durnești.

Încă o casă monument istoric din Botoșani va fi restaurată. Lângă ea va fi ridicat un bloc cu patru etaje

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *