FOTO Surpriza de care a avut parte un antrenor din Botoșani, la miezul nopții. Nu se aștepta la așa ceva!

Un antrenor din județul Botoșani a avut parte de o surpriză de proporții, chiar la miezul nopții. Este vorba despre antrenorul de kickboxing Tudor Iorga, care, marți, 18 aprilie, a împlinit 50 de ani. Ca să își arate aprecierea, respectul și recunoștința față de el în această zi specială, copiii pe care îi antrenează i-au făcut o surpriză pe care nu o va uita prea ușor.

Aceștia au mers la ușa locuinței sale, iar la miezul nopții l-au felicitat, i-au cântat „La mulți ani”, i-au oferit baloane, un tablou și un tort delicios.

„A fost foarte impresionat. Nu se aștepta”, ne-a mărturisit unul dintre organizatorii „surprizei”.

Tudor Iorga antrenează copii de toate vârstele, atât fete, cât și băieți.

„Un antrenor, un om, un părinte. Întâlnești în viață oameni de care te legi dincolo de cuvinte, oameni care văd în tine mai mult decât vezi tu și care iau decizia de a munci alături de tine până când și tu vei ajunge să descoperi acea parte din tine de care încă nu ești conștient. Sunt oameni care sunt făcuți pentru sufletul și nevoile tale. Un astfel de om este și domnul antrenor. Puțini sunt antrenorii care pun suflet, și mai puțini sunt aceia pentru care se poate folosi sintagma „bunătate omenească”. Un antrenor care își pune sufletul pe tavă. Un antrenor care a văzut în mine un talent de care eu încă nu eram conștientă și un antrenor care m-a ajutat nu numai să-l descopăr, ci m-a ambiționat să dau tot ce e mai bun din mine pentru a-l scoate în evidență”, spunea despre Tudor Iorga, una dintre tinerele antrenate de el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *