FOTO O copilă de 12 ani din Botoșani vrea să îi calce pe urme campioanei României la MMA, Diana Belbiță

Carolina Pena, o copilă de 12 ani, din Botoșani, elevă în clasa a VI-a, vrea să îi calce pe urme „Prințesei Războinice” Diana Belbiță, singura campioană MMA a României. Carolina a devenit pasionată de  kickboxing chiar după ce a văzut-o pe Diana Belbiță la televizor, când era mai mică. Așa a decis să o ia drept model.

Deocamdată, nu se poate antrena într-o sală, dar nu pierde niciun antrenament în poligonul ACR alături de antrenorul Tudor Iorga.

Diana Belbiță este multiplă campioană națională, europeană și mondială de Kempo, campioană la kickboxing și luptătoare profesionistă de MMA

Sportul pe care îl practică o ajută pe Carolina să se simtă mai în siguranță.

„Multe persoane nu sunt de acord cu acest sport, dar este un sport esențial pentru sanatate, te invata sa stai corect, sa te deplasezi corect, iti canalizeaza energia si respiratia pe fiecare lovitură, cel mai important iti vei depăși temerile si vei avea mai multa incredere in tine”, spune fata.

Carolina nu a participat încă la nicio competiție, dar își dorește cu ardoare acest lucru.

În viața de zi cu zi, Carolina este un copil perfect normal pentru vârsta ei. Merge la școală, iese cu prietenele, îi place să se aranjeze și să poarte lucruri la modă.

Visul nu tine cont daca esti bogat sau sărac, tine de dorinta ta de a-ti îndeplini visul. Eu sunt o mama divorțata de 5 ani de sot, imi cresc fata de atunci singura fara ajutorul nimănui. Am vazut-o ca se antrena singura in casa si atunci am luat decizia sa vorbesc cu un profesor si sa-i fac o surpriză si uite ca avem câteva luni de când facem si îi place enorm, chiar adora acest sport. Atât cât pot sa o ajut o voi face din inima, ma las pe mine si îi dau ei sa si vada visul îndeplinit”, spune mama copilei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *