FOTO Flavius, micul Hercule din Botoșani, care îi calcă pe urme lui Alin Alexuc. Este vicecampion național la lupte greco-romane

Un luptător cu genă de campion! Asta este Flavius Pînzariu, cel care poate fi urmașul „greului” Alin Alexuc, mai ales ca este chiar.. nepotul lui.

La Costinesti, Flavius a obținut titlul de vicecampion național la greco-romane (cat.59 kg Juniori mici), fiind primul concurs din viața lui. Maestrul Ioan Asaftei (CS Botoșani) este cel care îl pregătește să îi calce pe urme fostului său luptător, Alin Alexuc. Flavius are 10 ani și a intrat în sala de lupte de puțin timp, asta pentru că activează și ca portar de fotbal.

„A fost primul meu concurs, am avut ceva emotii. Mi s-a parut competitiv și sper ca data viitoare să fie aur, atunci cand vom concura pe saltea” , a spus Flavius Pînzariu, potrivit Federației Române de Lupte.

„ Este un copil la început de drum, dar eu sper sa fie un viitor campion. Este o muncă titanică cu copiii, așa că timpul ne va spune”– Ioan Asaftei, antrenor CS Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *