Percheziţii în două comune din Botoşani. Casele a cinci persoane, răscolite de poliţişti

Poliţiştii au efectuat, miercuri, percheziţii în două comune din judeţul Botoşani, într-un dosar în care sunt cercetate fapte de vânătoare ilegală. Cele cinci percheziţii au avut loc în comunele George Enescu şi Cordăreni la persoane care sunt suspectate de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce acestea ar fi mers la vânătoare fără a deţine permis în acest sens.

Persoane respective practicau, de asemenea, vânătoarea cu laţuri, ogari sau metişi de ogar.

În timpul percheziţiilor, la locuinţa unui tânăr de 27 de ani din Cordăreni au fost găsite două cartuşe, suporţi artizanali din metal asemănători cu cei care se montează pe armele de vânătoare, un trofeu de vânătoare.

8 mandate de percheziție domiciliară puse în executare la Suharău

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani, împreună cu cei ai Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase și Biroului pentru Protecția Animalelor au pus în executare, miercuri, opt mandate de percheziție domiciliară la persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj, din comuna Suharău.

Cu prilejul perchezițiilor au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor două arbalete cu lunetă prevăzute cu 26 de săgeți cu vârf, 500 de diablouri și o armă neletală supusă autorizării, despre care persoana percheziționată a declarat că ar fi procurat-o dintr-o altă țară, cercetările fiind extinse și pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă calificată.

O adolescentă din Botoșani, bătaia de joc a părinților și fraților săi. Fata a trăit momente de coșmar în propria casă. Cei care au umilit-o au ajuns după gratii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *