Independenţă energetică! Una dintre cele mai mari companii din Botoşani îşi montează sistem fotovoltaic de 1,7 milioane de lei

Una dintre cele mai mari companii din Botoşani îşi montează sistem fotovoltaic de 1,7 milioane de lei. Este vorba de societatea comercială Electro-Alfa Internaţional SRL, care îşi va obţine independenţa energetică în baza unui proiect cu finanţare europeană.

Compania patronată de omul de afaceri Gheorghe Ciubotaru îşi va monta un sistem fotovoltaic pentru autoconsum în incinta fabricii MT Electro- Alfa International.

Proiect este cofinantat prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020; Axa Prioritară 11 – Măsuri de îmbunătățire a eficienței energetice și stimularea utilizării energiei regenerabile la nivelul întreprinderilor, Obiectivul Specific 11.1 – Eficiență energetică și utilizarea energiei din surse regenerabile pentru consumul propriu la nivelul IMM-urilor și întreprinderilor mari.

Electro-Alfa Internaţional SRL a scos la licitaţie achiziţia instalaţie fotovoltaice de 324 kWp cu montare pe acoperisul halei fabricii MT.

 

O primărie din Botoşani montează camere de supraveghere pe toate drumurile. Toate imaginile video vor fi stocate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *