O primărie din Botoşani montează camere de supraveghere pe toate drumurile. Toate imaginile video vor fi stocate

O primărie din judeţul Botoşani va monta camere de supraveghere pe toate drumurile, iar toate înregistrările video a persoanelor, autovehiculelor și utilajelor vor fi stocate, pentru a putea permite identificarea lor în cazul în care acest lucru se va impune.

Este vorba de Primăria comunei Avrămeni, care a anunţat organizarea unei licitaţii pentru stabilirea firmnei care va implementa sistemul de supraveghere video.

Pentru creșterea siguranței și prevenirea criminalității din Comuna Avrămeni, de dorește realizarea unui sistem de supraveghere video stradală capabilă să asigure supravegherea video a localității. Scopul este de a înregistra și stoca imaginile video a persoanelor, autovehiculelor și utilajelor care trec prin zona respectivă, cu posibilitatea identificării ulterioare a acestora. Imaginile vor putea fi stocate pentru cel puțin 20 de zile„, se arată în caietul de sarcini.

Investiţia costă peste un milion de lei, iar banii vor fi asiguraţi prin Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Durata totală a contractului (proiectare și execuție) este de şaseluni, din care o lună calendaristică pentru prestarea serviciilor de proiectare, iar cinci luni calendaristice efective pentru execuție lucrări construcții de la data începerii execuției lucrărilor

One thought on “O primărie din Botoşani montează camere de supraveghere pe toate drumurile. Toate imaginile video vor fi stocate

  1. sa se vada lipsa apei , au bagat in pamant 10 milioane de euro si apa nu exista dar in schimb a reusit un maybach.. iar cetatenii bat din bunze ca au fost prostiti apa nu este … DE CE SE CHELTUIE BANII INUTIL CAND NU AI SUSRA DE APA ?? DOINITA TU ESTI PARTE LA ACEST JAF DE BAN PUBLIC??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *