Doi bărbați, care l-au atacat pe patronul unui bar, au ajuns în Penitenciarul Botoșani

Doi bărbați, care l-au atacat cu sabia pe patronul unui bar din județul Suceava au ajuns în Penitenciarul Botoșani. Marian Rîpă, de 39 de ani, a ajuns, luni, în Penitenciar după ce a fost condamnat la trei ani și nouă luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor.

Rîpă Cătălin, de 32 ani, a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani, 9 luni și 20 zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor.

Cei doi au fost identificați de polițiști. A fost constituită o escortă care se deplasează spre municipiul Botoșani pentru predarea condamnaților Penitenciarului Botoșani.

Aceștia au năvălit înarmați cu macete pe terasa unui bar și l-au lovit la nivelul capului și umerilor pe un bărbat care era la terasă. Victima este Tiberius Vântu, proprietarul barului din centrul comunei Arbore. Acesta s-a refugiat în interiorul barului, iar ulterior a fost diagnosticat cu leziuni care necesită 10-12 zile de îngrijiri medicale. Concluzia procurorului criminalist de caz a fost că viața victimei a fost pusă în pericol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *