Un fost jucător de la FC Botoșani, decizie radicală în miez de noapte! „Vreau să mă curăț de păcate”

Sebastian Chitoșcă (30 de ani) a fost jucătorul FCSB-ului,  dar și al FC Botoșani. Retras din fotbalul profesionist în 2019, Sebastian Chitoșcă a devenit cunoscut publicului larg după ce a participat la o emisiune TV, iar de curând a terminat un curs de hair-stylist și, chiar dacă nu profesează, câștigă sume mari din activitatea de pe rețelele sociale. Doar pe Instagram are aproape 80.000 de urmăritori.

Duminică, de Florii, cu câteva minute înainte de miezul nopții, Chitoșcă a făcut anunț neobișnuit. Fostul fotbalist și-a înștiințat fanii că în următoarele șase zile nu va mânca nimic, ci va bea doar apă, într-o încercare ieșită din comun de a-și ”îmbunătăți” relația cu divinatatea.

Vreau să vă transmit că începând de la ora 00:00, am decis să țin primul meu post negru din viața mea. Vreau să mă curăț puțin de păcate, să mă liniștesc, să mă reconectez cu Dumnezeu. Pe lângă această reconectare, avem nevoie și de o detoxifiere, cel puțin o dată pe an. O săptămână doar apă!”, a spus Chitoșcă, într-un video postat la InstaStory.

Mai mult, sportivul le-a lansat și o provocare urmăritorilor săi: i-a întrebat pe aceștia câte kilograme cred că va slabi în perioada de ”post negru”.

Chitoșcă a fost contestat pentru că a luat decizia de a se retrage din fotbal la vârsta de 26 de ani. Fostul jucător a amintit că nu a avut nevoie de regula U21 din Liga 1 pentru a se face remarcat în fotbalul românesc.

Astea sunt doar dovezi că nu mi-am bătut joc de viața mea… Și cei care mă judecați că am dispărut prematur din sport, mai degrabă apreciați și ce am realizat pe propriile mele forțe, nu am avut nevoie niciodată de telefonul fară fir care să sune. Cam așa vezi, că ‘ăla e al meu, bagă-l titular sau transferați-l’. Aaa, și era să uit. Nici de regula minune U21 n-am avut nevoie să pot demonstra că-mi merit locul undeva… Astea fiind spuse, vă pup și vă stimez pe toți cei care munciți pentru a vă îndeplini visurile”, a scris Sebastian Chitoșcă, alături de o fotografie în tricoul FCSB-ului.

Sursa: Digi24

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *