Actorul botoșănean care a refuzat să joace în filmele lui BRomania

Vlad Ivanov

Matei Dima, invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcastului „ALTCEVA”, a dezvăluit numele actorului care a refuzat să joace în distribuțiile sale. După cum menționează BRomania, însă, refuzul actorului originar din Botoșani, Vlad Ivanov, a fost formulat în cel mai frumos mod posibil, potrivit Cancan.ro.

După succesul producțiilor „Tabăra“, „5gang: Un altfel de Crăciun“și „Miami Bici“, ce l-au avut drept coordonator, Matei Dima, prin casa de producție Vidra Productions, a lansat, în septembrie 2022, pelicula „Teambuilding“, o satiră a vieții din corporație.

Totodată, în martie 2023 a avut loc premiera „Haita de acțiune“, film cu care a făcut trecerea la genul de acțiune. Totuși, conform spuselor lui BRomania în cadrul interviului, există un actor care a refuzat să apară în distribuție, iar acesta este nimeni altul decât Vlad Ivanov.

A refuzat, dar foarte frumos, Vlad Ivanov. Dar în cel mai frumos mod posibil, mi-a zis că nu e ceva ce căuta să facă acum. Ar fi un vis să lucreze într-un film de-ale noastre”, a spus Matei Dima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *