FOTO Percheziții într-o comună din Botoșani! Doi indivizi reținuți după ce și-au bătut joc de un bărbat. Este inuman ce au fost în stare să îi facă

Doi indivizi dintr-o comună din județul Botoșani au fost reținuți de polițiști după ce și-au bătut joc de un bărbat. Cele două persoane sunt bănuite de lipsite de libertate, loviri și viol, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

Anchetatorii au mers peste patru kilometri prin nămeți pentru a ajunge la locul în care s-a produs nenorocirea.

„Astăzi, 8 aprilie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 46 de ani și unui tânăr, de 24 de ani, ambii din comuna Vorona, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, lipsire de libertate și viol”, precizează Nenișcu.

Potrivit anchetatorilor, cei doi, în noaptea de 13 spre 14 iunie 2022, ar fi ținut victima, un bărbat de 52 de ani, împotriva voinței sale, la o stână din extravilanul comunei Vorona, unde ar fi agresat-o și ar fi supus-o mai multor acte sexuale.

Anchetatorii au mers peste patru kilometri prin nămeți pentru a ajunge la locul în care s-a produs nenorocirea.

„Polițiștii au pus în executare 4 mandate de percheziție domiciliară, la locuințe și imobile aparținând persoanelor bănuite de comiterea faptelor, din comuna Vorona, prilej cu care au fost ridicate mai multe bunuri care prezintă interes în cauză. Totodată, în urma activităților desfășurate au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri, 7 persoane”, mai spune Nenișcu.

Dintre acestea, două persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de duminică să fie prezentate în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *