FOTO Mesajul unui botoșănean pentru jandarmii și militarii care i-au scos mașina din nămeți. „Asta am văzut”

Proprietarul unei mașini blocate de nămeți, care își lăsase numărul de telefon în parbriz, a fost sunat de jandarmi după ce aceștia au îndepărtat zăpada abundentă adunată de vânt.

După ce și-a recuperat mașina, le-a trimis jandarmilor botoșăneni ce i-au sărit în ajutor, dar și celorlalte forțe care lucrau cot la cot în acțiunea de limitare a efectelor iernii întârziate, printre care militari și angajați de la Drumuri, un mesaj de mulțumire care sună astfel:

„Doresc doar să vă mulțumesc dumneavoastră și tuturor colegilor dumneavoastră din toate structurile pentru ajutorul acordat în situația dificilă în care ne-am aflat cu toții. Profesionalism și empatie maximă, asta am văzut din partea tuturor. Mulțumesc!„.

4 thoughts on “FOTO Mesajul unui botoșănean pentru jandarmii și militarii care i-au scos mașina din nămeți. „Asta am văzut”

  1. Cei de la drumuri naționale sunt ca și inexistenți. Ninsoarea s-a oprit, dar de la intersecția cu Dj. care duce la Roșiori, spre Popauti, este zăpadă neumblate. Drumul județean spre Roșiori și spre Costești este negru, dar cel național, este plin de zăpadă.
    Ce se întâmplă, de ce nu acționează nimeni ?
    De ce tace presa ?
    Nu pot înțelege aceasta situație.

    1. Presa e plătită sa tacă.
      Presa e plătită ce și cum sa vorbească, în loc de ce ar trebui sa vorbească.

  2. sunt acei ,,speciali,, blamați de guvernanți și alte structuri care într-adevăr au pensii sopeciale. Respect jandarmilor și pompierilor care de fiecare data intervin în situații critice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *