FOTO Ceremonia de retragere cu torțe a jandarmilor din Botoșani a încheiat festivitățile dedicate Zilei Jandarmeriei

Ceremonia de retragere cu torțe a jandarmilor din Botoșani a încheiat, sâmbătă, festivitățile dedicate Zilei Jandarmeriei. La eveniment au participat două plutoane de jandarmi, din care unul echipat cu ținuta de dorobanți.

De la ora 20:00 a fost organizat un ceremonial militar de retragere cu torțe în municipiul Botoșani, pe traseul Judecătoria Botoșani – Bulevardul Mihai Eminescu – Pietonalul Unirii – Piața Revoluției, la care au participat două plutoane de jandarmi, din care unul echipat cu ținuta de dorobanți.

Ceremonia s-a încheiat în fața sediului Instituției Prefectului. Manifestările au fost organizate de către Inspectoratul de Jandarmi Județean ”General de brigadă Tudor Luchian” Botoșani, pentru a marca sărbătorirea a 173 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române.

One thought on “FOTO Ceremonia de retragere cu torțe a jandarmilor din Botoșani a încheiat festivitățile dedicate Zilei Jandarmeriei

  1. Nu cred ca exista ceva mai de prost gust decat vrăjeala asta cu ” retragerea cu torte”. Nu mai exista azi nicio activitate a APV-istilor fără torte și/ sau sobor de popi. N-ar fi rău ca militaurii sa pună mana pe o carte de istorie și sa vadă ca ” retragerea cu torte” este de origine nazista, foarte apreciata în Germania anilor 30. Jandarmii nu vor putea sa spele rușinea lui 10 august, indiferent câte torte vor aprinde!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *