Un fost primar din Botoșani ar putea scoate bani din buzunar pentru o achiziție incorectă. A fost dat în judecată

primarie sigla generic, stiri, botosaniUn fost primar din Botoșani ar putea scoate bani din buzunar pentru o achiziție incorectă făcută în timpul mandatului său. Este vorba de fostul primar din comuna Frumușica, Constantin Rădeanu, care fost dat în judecată de Primărie pentru recuperarea unui prejudiciu de peste 30.000 de lei.

Prejudiciul respectiv a fost stabilit de controlorii de la Curtea de Conturi după un control efectuat cu peste cinci ani în urmă. Specialiștii Curții de Conturi au constatat că Primăria a făcut o achiziție publică de becuri pentru iluminatul public, însă lămpile pe care le recepționase erau de calitate inferioară celor contractate.

„Este o decizie veche a Curții de Conturi. Nu am știut de ea, dar au venit să verifice cum am dus-o la îndeplinire și am fost obligați să deschidem aceast acțiune”, a spus actualul primar din Frumușica, Constantin Corneliu Balasanu.

Acțiunea a fost deschisă, recent, la Tribunalul Botoșani, care urmează să se pronunțe dacă prejudiciul va fi acoperit din banii personali ai fostului primar din Frumușica.

Tragedie! Tânăr din Botoșani, mort într-un cumplit accident rutier. Apelul sfâșietor al familiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *