Paznicul unei primării din Botoșani, acuzat de purtare abuzivă. Botoșăneanul, trimis în judecată

Paznicul unei primării din județul Botoșani este acuzat de purtare abuzivă. Botoșăneanul a fost trimis în judecată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Dorohoi pentru că, în timp ce se afla la serviciu, ar fi amenințat cu bătaia și ar fi adresat injurii unui alt bărbat cu care a intrat în divergențe.

Marcel Loghin lucrează ca paznic la Primăria Vârfu Câmpului. În luna mai a anului trecut, un localnic a parcat mașina pe podețul din fața Primăriei, a coborât și a început să filmeze. Paznicul i-a atras atenția să mute mașina și să nu filmeze, însă, pentru că cealaltă persoană nu s-a conformat, conflictul a escaladat

La data de 31 mai 2022, în jurul orelor 18.40, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în calitate de paznic la UAT Vârfu Câmpului, i-a adresat cuvinte și expresii jignitoare, precum și amenințări cu acte de violență persoanei vătămate I.I.D., care se afla pe drumul public din fața Primăriei Vârfu Câmpului, provocându-i astfel o stare de temere”, se arată în rechizitoriul procurorilor înaintat Judecătoriei Dorohoi.

Dosarul a ajuns pe mâna judecătorilor de la Judecătoria Darabani, care urmează să se pronunțe cu privire la vinovăția sau nevinovăția paznicului.

FOTO & VIDEO Proiect imobiliar inedit dezvoltat la Botoșani. Toate apartamentele beneficiază de spații vitrate ample cu terase generoase

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *