FOTO & VIDEO Proiect imobiliar inedit dezvoltat la Botoșani. Toate apartamentele beneficiază de spații vitrate ample cu terase generoase

Un proiect imobiliar inedit va fi dezvoltat la Botoșani de compania Interior Innovation SRL. Un bloc cu opt apartamente va fi construit în centrul localității Mănăstirea Doamnei, pentru a realiza combinația perfectă între confortul unei case și cel al unui apartament. Complexul „Panoramic” de pe strada Codrului din Mănăstirea Doamnei va fi ridicat la standarde ultramoderne, oferind viitorilor proprietari toate condițiile de locuit.

„Într-o lume inundată de „residence” încercăm să dăm o nouă definiție locuirii și să creăm un altfel de acasă, adresat persoanelor care își doresc  confortul unei case adus în cadrul unui apartament. Pentru asta am ales un amplasament superb cu deschidere către natură, pădure și liniște, în care am amplasat un imobil cu 8 apartamente generoase, creionate cu gândul permanent către confort și relaxare. Toate apartamentele beneficiază de spații vitrate ample care alături de terasele generoase creează o legătură directă cu cadrul natural superb”, susțin reprezentanții Interior Innovation SRL.

Blocul, care va fi finalizat în luna aprilie a anului viitor, va dispune de toate utilitățile, de la energie electrică, rețea de gaz, rețea de apă, rețea de canalizare cu stație de epurare proprie, iar fiecare apartament va beneficia de aer condiționat, încălzire în pardoseală având ca sursă pompele de căldură, dar și de instalații interioare și finisaje din materiale de cea mai bună calitate. Ușile de acces în apartamente vor fi blindate, iar ușa de intrare în casa scării dispune de video interfon și acces pe bază de cartelă. De asemenea, imobilul, cu parter și două etaje, beneficiază de lift.

Fiecare locuință va avea senzori de căldură, senzori de gaz sau senzori de umiditate.

Mărimea apartamentelor variază între 109 și 153 de metri pătrați, la care se adaugă terasele cu suprafețe de minim 25 metri pătrați.

Firma Interior Innovation SRL are o experiență de 20 ani în domeniul construcțiilor, dintre care 12 ani în Europa și opt ani în România, cu lucrări rezidențiale și industriale.

Informații despre acest proiect imobiliar puteți obține pe mail la [email protected] sau la numărul de telefon 0748 257 986.

Partenerul dezvoltatorului este agenția Roma Imobiliare, care, în acest caz, nu percepe comisioane de la cumpărători. Detalii pe [email protected] sau la telefoanele 0741 135 251 și 0749 453 106.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *